This phantom sticky
content image

Afvallen met PowerSlim

 

Wil je graag afvallen, maar heb je je doel nog niet bereikt? Met jou veel anderen. Verantwoord en blijvend afvallen is een grote uitdaging. PowerSlim is een succesvol lifestyle programma, waarmee je zonder hongergevoel snel en blijvend kunt afvallen. Het programma is door ervaren en gespecialiseerde diëtisten ontwikkeld en biedt een verantwoord en gemakkelijk vol te houden voedingspatroon. Ik vertel je graag over succesvol afvallen met PowerSlim.

Afvallen met PowerSlim is geen dieet, maar een lifestyle. Dat is nu juist wat dit programma zo verantwoord en succesvol maakt. Waar veel diëten een maximum stellen aan hoeveel je binnenkrijgt, leer je tijdens het afvallen met PowerSlim juist wát je mag eten. Door anders te leren eten, zul je zien dat je het blijvend vol kunt houden en je dus af bent van het af en aan diëten.

Afvallen met PowerSlim in drie fasen

Natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je ontvangt een persoonlijk op jou afgestemd plan. Onze PowerSlim coaches begeleiden je daarnaast aan de hand van drie fasen.

Fase 1

Tijdens de eerste fase van afvallen met PowerSlim focus je je voornamelijk op afvallen. Je blijft in deze fase tot het moment dat je 80% van je overgewicht kwijt bent. Ondertussen kom je iedere week bij je coach voor een voortgangsgesprek. Voor veel mensen is dit een prettige stok achter de deur.

In deze fase zul je het grootste gedeelte van je “gewone” voeding vervangen.

Fase 2

Tijdens de tweede fase zul je wennen aan gezonde voeding. Dit is weer “gewone” voeding, maar dan in gezondere samenstellingen dan voorheen. In deze fase zul je je streefgewicht bereiken! Eens per twee weken zul je je PowerSlim coach zien om de voorgang te bespreken, vragen te stellen, tips te ontvangen en de complimenten te krijgen over je harde werken tot nu toe. Gefeliciteerd met het bereiken van je streefgewicht!

Fase 3

Waar het met veel diëten vaak misgaat, is het gewichtsbehoud. Zo ben je misschien wel bekend met het jojo-effect. Afvallen met PowerSlim voorkomt dit. Tijdens de derde fase focussen we op optimaal en gezond gewichtsbehoud. Hiervoor blijf je een jaar lang maandelijks bij ons op controle.

content image

De voordelen van afvallen met PowerSlim

Door te kiezen voor afvallen met PowerSlim, zul je merken dat je de beste keuze van je leven hebt gemaakt. Straal weer, voel je zelfverzekerd en wees trots voor het bereiken van je doelen. Daarnaast biedt afvallen met PowerSlim:

  • Een verantwoord voedingspatroon dat gemakkelijk is vol te houden
  • Lekkere eiwitrijke en koolhydraatarme producten
  • Behoud van spiermassa

Plan een gratis afvallen met PowerSlim intake

Ik informeer je graag over afvallen met PowerSlim. Wil jij de stap zetten? Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een gratis intake.

PowerSlim kosten: wat kost PowerSlim?

Wat kost PowerSlim? Wanneer je gaat investeren in het beste resultaat van afvallen, wil je natuurlijk weten wat die investering dan precies is. 

 

PowerSlim kosten zijn persoonsafhankelijk

De PowerSlim kosten zijn per persoon verschillend. Ze hangen vooral af van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen en het tempo waarin dat gaat.  Vrouwen kunnen met PowerSlim 1 tot 1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5 tot 2 kilo per week.

Wil je meer advies over jouw doel of informatie over de PowerSlim kosten? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Samen bepalen we welk streefgewicht je graag wilt bereiken, wat we daarvoor moeten investeren en wat dus de PowerSlim kosten zijn voor jouw persoonlijke doel.

Wil je toch vast graag een antwoord op je vraag “Wat kost PowerSlim?”. Hieronder geven we je een indicatie van de PowerSlim kosten aan de hand van de fases uit het programma.

Het PowerSlim programma

Het programma bestaat uit drie fasen:

  • Fase 1: gericht op afvallen. Je blijft in deze fase tot je 80% van je overgewicht kwijt bent en komt iedere week voor een coachingsgesprek. In deze fase vervang je het grootste deel van de koolhydraathoudende voeding die je normaal bij de supermarkt koopt door PowerSlim producten. Vlees, kip, vis, eieren, kwark en groenten mag je gewoon eten.
  • Fase 2: gericht op wennen aan supermarktproducten met gezondere samenstelling dan je gewend was. Je blijft in deze fase tot je op de streefgewicht bent. Je bezoekt je coach eenmaal per twee weken.
  • Fase 3: gericht op gewichtsbehoud. Je blijft een jaar lang gratis onder controle via maandelijkse bezoeken.

Wat kost PowerSlim per fase?

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ongeveer € 2,50 tot € 3,00. De PowerSlim kosten die je per week of maand kwijt bent, zijn afhankelijk van de fase waarin je je bevindt.

De eerste fase

Wanneer je vijf producten per dag nodig hebt, investeer je dus € 12,50  tot € 15,00 per dag en tussen de € 90,- en € 100,- per week in de eerste fase. In deze eerste fase vervang je het grootste deel van de koolhydraathoudende voeding door Powerslim producten.

Inclusief wekelijkse begeleiding

De PowerSlim kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. Besteed je structureel minder, dan kan er €30,- consultkosten in rekening gebracht worden.

Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 dagen. Dit starterspakket heeft ook een kookboek met 14 weekmenu’s, waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken. Dit startpakket kost € 159,00.

De volgende fasen

In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af, waarna je uiteindelijk overgaat op je reguliere voeding. De PowerSlim kosten zijn hier dus afhankelijk van de fase van afbouwen. Vanzelfsprekend coach ik je hierbij.

Tijdens deze fasen en hierna begeleid ik je nog een jaar of langer. Op deze manier help ik je om je leven lang je streefgewicht te behouden.