This phantom sticky

Hoe ga ik te werk

Op basis van jouw verhaal/doel/wens, stel ik een behandelplan op. Nadat we deze samen hebben besproken ga je aan de slag. Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de resultaten en sturen we eventueel bij. Belangrijk is dat we stap voor stap te werk gaan want verandering kost tijd!

Heb jij hulp nodig om af te vallen of gewoon gezonder te worden door betere voeding? Wil je heel graag "beter" eten maar weet je niet hoe of wil je weten hoe voeding jou naast reguliere gezondheidszorg kan helpen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Als orthomoleculair voedingsadviseur is het mijn doel het lichaam weer in balans te brengen. De juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang. Met een orthomoleculair voedingspatroon zorgt u voor een evenwicht op zuur-base niveau, op het hormonale vlak, op het niveau van de neurotransmitters, de darmflora, het immuunsysteem en de bloedsuikerspiegel. Door te kiezen voor de "juiste" voeding creëer je een perfect lichamelijk evenwicht en optimale energie balans.

content image

Tekort aan voedingsstoffen

Om een juiste balans in voedingstoffen te krijgen is het belangrijk om te weten wat je tekort komt. De verhouding omega 3 en omega 6 is bij bijna iedereen ongunstig maar wel enorm belangrijk, daarom meet ik die in mijn praktijk. Bepaalde tekorten kunnen door een huisarts worden nagekeken en weer andere laten zich wat moeilijker meten. Dan is het een kwestie van uit proberen wat het beste werkt. 

Tarieven

De tarieven voor de consulten vind je hier: https://www.home4beauties.nl/prijzen-voedingsadvies